Op weg naar ouderschap.

Op een uitgestrekte zandvlakte, onder een relaxte hemel, speelde zich het verhaal af van een dame die prachtig zwanger is van haar eerste kleine. In de eenvoud van de natuur legde ik haar vast op beeld, zodat ze altijd kan terugkijken naar deze bijzondere tijd in haar leven.

De bruine jurk omhulde haar als een warme omhelzing, en met elke klik werd de aura van aanstaand moederschap vastgelegd. Een briesje streelde de zandvlakte, en de lucht hing vol verwachting terwijl we de magie van deze periode vastlegden.

Haar vriend sloot aan, en samen creƫerden ze een beeld van toekomstige ouders. Geen overdreven poses, gewoon echte liefde en opwinding voor wat komen gaat. De camera ving hun blikken, hun lach, en het gevoel dat je alleen maar hebt als je in de startblokken staat voor het ouderschap.

De fotoshoot, verlicht door het natuurlijke daglicht, ving de eenvoud van het moment. Het zwangere silhouet tegen het zand, de knusse momenten tussen het koppel, en en dat gevoel van ‘we gaan ouders worden’ werd vastgelegd zonder tierlantijnen.

De zandvlakte, met zijn neutrale tinten, was gewoon een perfecte plek. Het was niet zomaar een fotoshoot; het was een ode aan het aanstaande ouderschap, vastgelegd in simpele, prachtige plaatjes van de zwangere dame, haar vriend en de vreugde die op komst was. Een dag vol liefde, licht en verwachting, vastgelegd zonder poespas, maar met volle harten.