Over mij

Hi! 

Ik ben Naomi, 25 jaar en dol op fotograferen, lezen en reizen.

 

Op avontuur gaan vind ik het leukste wat er is. Of dat nou een dagje weg is in Nederland of een verre wereldreis, ik ben in!

 

 

 

Het fotograferen is mijn grootste hobby en daardoor heb ik doen besluiten om hier een bedrijf mee te starten. 

 

Ik ben creatief aangelegd en vind het dan ook leuk om creatief bezig te zijn. Zo doe ik aan international penpalling, haak ik en houd ik een bullet journal bij.

Mijn sfeer

Ik werk binnen een lifestyle sfeer, wat betekent dat ik jullie op een zo natuurlijk mogelijke manier probeer vast te leggen. Ik werk het liefst buiten, in de natuur of in- en om het huis. Ik wil jullie vastleggen op een plek die voor jullie speciaal is of die jullie erg mooi vinden. Dit kan bijvoorbeeld in een bos zijn, op de heide of misschien wel in dat ene leuke koffietentje. Alles is bespreekbaar. Zelf beschik ik daarom ook niet over een studio. Tevens kan het natuurlijk ook in- en rondom jullie huis, lekker vertrouwd. Vooral voor de kleinsten is dit een fijne vertrouwde omgeving.

De fotoshoot

Een fotoshoot kan best wel een beetje spannend zijn, maar ik probeer er een gezellige, ontspannen tijd van te maken. Niets moet en alles mag! Ik sta open voor al jullie ideeën en ik coach jullie tijdens de shoot zodat we samen ervoor zorgen dat er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden die weerspiegelen wie jullie zijn.

“Je voelt je gelijk op je gemak bij Naomi. De foto’s vind ik ook super gaaf geworden ben er heel blij mee .”

Sharon Jada