Over mij

Hi!, ik ben Naomi, een levensgenieter, ondernemend en creatief van aard.

Op avontuur gaan vind ik het leukste wat er is. Of dat nou een dagje weg is in Nederland of een verre wereldreis, ik ben in! Diep van binnen ben ik ook spiritueel ingesteld, en ik vind rust en balans in meditatie en yoga.

 

 

Daarnaast ben ik een gepassioneerd bakliefhebber, altijd op zoek naar nieuwe smaken en creatieve baksels. Ik hou zielsveel van dieren, en de aanwezigheid van dieren brengt vreugde en harmonie in mijn leven.

 

 

Ik geloof sterk in de kracht van zelfliefde en zelfzorg, en ik koester deze waarden in alles wat ik doe. Als zelfstandig fotografe vang ik niet alleen beelden, maar ook de verhalen en emoties die erbij horen. Het fotograferen is mijn grootste hobby en daardoor heb ik doen besluiten om hier een bedrijf mee te starten.

 

 

Ik koester het gezelschap van anderen en ben een gezelligheidsmens in hart en nieren.

 

 

Wanneer mag ik jou leren kennen?

Mijn sfeer

Ik werk binnen een lifestyle sfeer, wat betekent dat ik jullie op een zo natuurlijk mogelijke manier probeer vast te leggen. Ik werk het liefst buiten, in de natuur of in- en om het huis. Ik wil jullie vastleggen op een plek die voor jullie speciaal is of die jullie erg mooi vinden. Dit kan bijvoorbeeld in een bos zijn, op de heide of misschien wel in dat ene leuke koffietentje. Alles is bespreekbaar. Zelf beschik ik daarom ook niet over een studio. Tevens kan het natuurlijk ook in- en rondom jullie huis, lekker vertrouwd. Vooral voor de kleinsten is dit een fijne vertrouwde omgeving.

De fotoshoot

Een fotoshoot kan best wel een beetje spannend zijn, maar ik probeer er een gezellige, ontspannen tijd van te maken. Niets moet en alles mag! Ik sta open voor al jullie ideeën en ik coach jullie tijdens de shoot zodat we samen ervoor zorgen dat er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden die weerspiegelen wie jullie zijn.

 

Wil je meer weten? Download mijn brochures!

 

“Je voelt je gelijk op je gemak bij Naomi. De foto’s vind ik ook super gaaf geworden ben er heel blij mee .”

Sharon Jada